Wilt u meer weten over medezeggenschap in de praktijk?

Bij het Instituut voor Medezeggenschap richten wij ons op de waardengedreven organisatie, waar ‘de bedoeling’ centraal staat, en niet de systeemwereld van de regels. Voor mensen die hieraan willen bijdragen, bieden wij diverse (een- en meerdaagse) workshops en cursussen over onderwerpen op het vlak van medezeggenschap van werknemers en cliënten.

Voor (leden van) ondernemingsraden, cliëntenraden en andere medezeggenschapsorganen, maar ook voor (ambtelijk) secretarissen, bestuurders, managers en Hr professionals.

In de waardengedreven organisatie is er aandacht voor zelfsturing, zelfreflectie en dialoog. Onze workshops zijn vanuit dezelfde waarden opgezet. De workshops worden aangeboden op basis van open inschrijving én in de vorm van op maat gemaakte incompany-bijeenkomsten. En natuurlijk staan wij u ook terzijde met advies.

Ons aanbod op het gebied van workshops voor medezeggenschap is al jaren onverminderd populair. Dat komt doordat onze workshops een ideale combinatie van kennisoverdracht en werk aan de eigen praktijkcases zijn. De voordelen van een workshop bij ons instituut zijn:

1. Inbreng eigen praktijkcases
2. Uitwisseling/ intervisie met andere deelnemers met vergelijkbare vraagstukken
3. Kennisoverdracht door ervaren docent met ruime praktijkervaring
4. Aanreiking van handvatten voor de oplossing van uw praktijkcases

De workshops worden gegeven op een centrale locatie in het land, gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Meer weten? Kijk bij [aanbod workshops] voor ons aanbod, of vraag een offerte aan voor een [incompany] opleiding.


Arthur Hol over het samenspel van bestuur, toezicht, medezeggen- schapsorganen, personeel en klanten bij organisatie-
ontwikkeling en HRM

Interview met Frank Seine, naar aanleiding van de door Arthur Hol verzorgde Masterclasses voor de beroepsorganisaties van toezichthouders NVTZ en VTOI/NVTK. E-kenniscollege, 23 februari 2018, Power to the People -Mens Boven Systeem